David Beckham fia kipát fog viselni az esküvőjén

A zsidó hagyományokra más szempontból is figyelnek majd a ceremónia idején.

Mint arról korábban már írtunk a 22 éves Brooklyn Beckham és a nála 5 évvel idősebb Nicola Peltz színésznő zsidó esküvőt terveznek. Most az is kiderült, hogy a hagyományokat betartva a pár nem találkozik a ceremóniáig az esküvő napján.

Péntek este Brooklyn az apámmal és a bátyáimmal, a saját apjával és a testvéreivel fog maradni. Legénybúcsút fognak tartani, én pedig a lányokkal maradok. Tehát a péntek esti vacsorától kezdve nem fogunk találkozni, amíg másnap délután össze nem házasodunk – magyarázta Pletz.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

A színésznő biztos abban, hogy az esküvőn sírni fog.

„Nem árulom el, melyik dalra fogok bevonulni, de amikor meghallom, minden alkalommal elkezd hullani a könnyem” – mondta.

A ceremónia előkészítését egyébként szinte teljesen Peltz irányítja. A 22 éves Brooklyn csak egyetlen dologhoz ragaszkodott: „Ne használj négyzet alakú tányérokat!”, mondta a menyasszonyának.

Kapcsolódó cikkünk:

Zsidó esküvője lesz David Beckham fiának, Brooklyn-nak – Kibic Magazin

A pészach előtti héten az egykori labdarúgó legidősebb fia összeházasodik Nicola Peltz színésznővel, aki szintén zsidó származású. Pészach előtti hetet a Beckham család nem a takarítással fogja tölteni, hanem azzal, hogy megünnepeljék David és Victoria legidősebb fiának, Brooklynnak az esküvőjét Nicola Peltz színésznővel és örökösnővel.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp