Zsidó esküvője lesz David Beckham fiának, Brooklyn-nak

A pészach előtti héten az egykori labdarúgó legidősebb fia összeházasodik Nicola Peltz színésznővel, aki szintén zsidó származású.

Pészach előtti hetet a Beckham család nem a takarítással fogja tölteni, hanem azzal, hogy megünnepeljék David és Victoria legidősebb fiának, Brooklynnak az esküvőjét Nicola Peltz színésznővel és örökösnővel.

Az április 9-i esküvőről szóló hírek szerint a ceremónia és az ünnepség a vártnál több hagyományos zsidó elemet tartalmaz majd a két család közös öröksége miatt.

Brooklyn és Nicola

Az esküvőt eredetileg tavaly tartották volna, de a járvány miatt elhalasztották. A Mirror szerint Brooklyn és menyasszonya hüpe alatt fog örök hűséget fogadni egymásnak, sőt, úgy tűnik, a szertartás után egy ketubát is aláírnak, írja a The Jewish News.

Brooklyn dédapja, Joseph és Nicola apja, a milliárdos üzletember, Nelson Peltz egyaránt zsidó származásúak. Ugyanakkor Nicola édesanyja, Claudia nem zsidó. Ennek ellenére elképzelhető, hogy rabbi vezeti majd a szertartást.

Ami az egykori válogatott futballistát, David Beckhamet illeti, ő még jobban érdeklődik a zsidó dolgok iránt: a Tatler magazinnak elmondta, hogy szeretné, ha minél több zsidó elem lenne az esküvőben, és felidézte, mennyire szerette az izraeli táncot, amikor részt vett zsidó esküvőkön gyerekként a nagyapjával. Beckham egy héber áldást is szeretne elmondani az ifú párra a hüpe alatt.

Brooklyn, Victoria és David Beckham
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp