Következik: 

Chanukah: 8th Day · Tévét 2, 5779 · 2018. december 10, hétfő

KLEZMERÉSZ koncert a Fészek Klubban

Elő-hanukai koncert a klezmer és a Klezmerész kedvelőknek idén utoljára november 30-án 19 órától a Fészek Klubban!

Ősz óta keveset lehetett hallani rólunk. Rendszeres fellépések helyett műhely munkára vonultunk vissza. Készülünk a tavasszal megjelenő harmadik CD-nk felvételére. Ezért is van nagy jelentősége idei utolsó nyilvános koncertünknek, melyre november 30-án 19 órától a Fészek Klubban (Budapest VII. Kertész u. 36.) kerül sor.

Az elő-hanukai koncerten sok vidám számmal várjuk a klezmer és Klezmerész kedvelőket, ahol a már jól ismert dalok mellett újakkal is megismerkedhetnek. Aki még ez évben akar minket hallgatni, siessen, mert a jegyek gyorsan fogynak és a hely nem túl nagy.

Részletesebb információ itt található:

Klezmerész koncert – Kibic Magazin

A 14 éve alakult együttes a zsidó folklór tradicionális klezmer muzsikáját képviseli és annak ismert és kevésbé ismert műveiből állította össze műsorát. A magyar együttesek köreiben egyedülálló azzal, hogy dalaikat kétszólamú vokállal adja elő. Számos hazai és külföldi fellépése közül kiemelkedik, hogy két ízben is részt vett a világ legautentikusabb nemzetközi klezmer fesztiválján, az izraeli Cfátban.

 

a KLEZMERÉSZ Együttes

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Facebook 0
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp
Kibic

FREE
VIEW