Életüket kockáztatva mentettek meg egy kocsiból kieső gyereket Izraelben

Ijesztő jelenetet rögzítettek a kamerák egy forgalmas izraeli kereszteződésnél múlt vasárnap. Egy kisgyerek kiesett az autóból az út közepén, majd számos járókelő beszaladt az úttestre, hogy megmentse a kicsit. Videó!

Egy gyerek kiesett az autóból, a megmentők a kocsik közé vetették magukat. Egy férfi beugrott egy közeledő autó elé, míg egy másik felkapta a kisfiút. Mindez Ashdod egyik forgalmas útkereszteződésében történt. A fiú csak apróbb sérüléseket szenvedett.

A gyerek valószínűleg kinyitotta a jármű ajtaját, amikor a kocsi épp kanyarodott, és azonnal kiesett az útra. Két férfi látta az esetet, és az életüket kockáztatva berohant az autók közé. Az egyik egy autó elé vetette magát, a másik gyorsan felkapta a kisfiút. Az egész balesetet két kamera is rögzítette.

A gyerek csak kisebb sérüléseket szenvedett, és még látni lehet az egyik felvételen, ahogy visszakerül az anyjához.

A helyi önkormányzat illetékese szerint fontos, hogy az eset felhívja a szülők figyelmét arra, hogy mindig ellenőrizzék, a gyerekeik biztonságát, mielőtt elindulnak az autóval.

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp