Natalie Portman válik

11 évig éltek együtt férjével, Benjamin Millepieddel, akivel a Fekete hattyú című film forgatásán ismerkedtek meg.

Augusztus 4-én volt Benjamin Millepied és Natalie Portman 11. házassági évfordulója. Ennek alkalmából újból felröppentek a találgatások a pár kapcsolatáról, ugyanis Portmant a jegygyűrűje nélkül vették észre az Angel City FC sydney-i eseményén, Ausztráliában.

Júniusban pletykák keringtek arról, hogy Millepiednek viszonya van Camille Étienne-nel, a 25 éves klímaaktivistával. Akkoriban egy bennfentes azt mondta, hogy Portman az állítólagos hűtlenség ellenére is elkötelezett maradt a házassága mellett, írja az usmagazin.com.

“Natalie úgy gondolja, hogy Benjamin viszonya egy rövid és ostoba kapcsolat volt, ami semmit sem jelent neki” – mondta egy ismerős akkoriban, hozzátéve, hogy Portmant “sértették” a pletykák. Portman ismerőse akkor még azt mondta, Portman hisz abban, hogy képes újra bízni a férjében, és szeretné, ha a gyerekeik nem csonka családban nőnének fel.

Egy másik bennfentes azonban ennek épp az ellenkezőjét mondta, vagyis, hogy nem hiszi, hogy a botrány után képes lenne újjáépíteni férjével kapcsolatukat.

Portman és Millepied 2009-ben ismerkedtek meg, miközben Darren Aronofsky Fekete hattyú című thrillerén dolgoztak, amely 2010-ben került a mozikba.

11 évig éltek együtt, két gyerekük született, a 12 éves Aleph és a 6 éves Amalia.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp