Az orvosok megdöbbentek: pozitív lett egy férfi terhességi tesztje

A további vizsgálatok végül meglepő dolgokat tártak fel a férfi állapotával kapcsolatban, ami tovább bonyolította az orvosi rejtélyt.

Kínzó hasi fájdalommal fordult orvoshoz egy 42 éves jordániai férfi. A vizsgálatok után kiderült, hogy terhességi tesztje pozitív lett, amitől az orvosok teljesen megdöbbentek.

A beteg a hét elején felkereste háziorvosát, súlyos fájdalomra panaszkodott a hasa bal tájékán. Az orvosi csapatot eleinte megzavarták a vizsgálati eredmények, de a későbbi felfedezések sokkal aggasztóbbak voltak, írja a jpost.com.

Hogyan lett pozitív egy férfi terhességi tesztje?

Dr. Hussam Abu Farsakh, egy jordániai kórszövettani szakértőt nem hagyta nyugodni a megmagyarázhatatlan eredmény, és további vizsgálatokra utalta a pácienst. Végül kiderült, hogy a férfi terhességi hormonokat választ ki a májba áttétet adó daganat miatt.

A Facebookra feltöltött videó a májbiopsziás eljárást és az azt követő szövettani vizsgálatot mutatta be, igazolva a daganat jelenlétét.

Farsakh kifejtette: “Egy hasi CT-vizsgálatot követően több tumormintát kaptunk. A mikroszkópos vizsgálat kimutatta, hogy a daganat terhességi hormonokat választ ki, és ez eredményezte a pozitív terhességi tesztet.”

A páciens állapotát ritka orvosi rendellenességnek tartják, amely speciális kezelést tesz szükségessé.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp