“Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia” venue bejegyzései.

  • 16:00
    Rubin Eszter második kötete, a Bagel a zsidóság, az iszlám, az istenkeresés, a szex, a gasztronómia, a gasztrománia és a húsevés filozófiai kérdéseit járja körül. A könyv bemutatójára pedig minden kedves érdeklődőt várnak szeretettel november 19-én, szombaton 16 órakor a Werk Akadémián. Kohav Virág Bagel boltjában a törzsvendégek sorsa elevenedik meg a regénnyé összeálló novellafüzért olvasva, amely a zsidóság, az iszlám, az istenkeresés, a szex, a gasztronómia, a gasztrománia és a húsevés filozófiai kérdéseit járja körül, sokszor szatirikus vagy abszurd módon új nézőpontokat mutatva. http://www.youtube.com/watch?v=Da3yRnxn0Qo Könnyen magunkra ismerhetünk a szereplőkben, akik mind keresnek valamit, valakit, de leginkább válaszokat próbálnak találni, a megoldás azonban mindig kívül esik az általuk megismerhető eseményhorizonton. Rubin Eszter második kötete, a Bagel ott kezdődik, ahol Barhesz című első regénye véget ért. A korábban megismert családtagok azonban...
  • 18:30
    Nyári ízek, utazás, pihenés, romkocsmában, kertben, teraszon, vízparton üldögélés, szabadtéri főzés és sütögetés. A nyár a kóstolódás ideje. A babka az új flódni - A Szombat az új trend  címmel szervez jótékonysági estet a folyóirat a Werk Akadémián. A SZOMBAT NYÁRI SZÁMA A GASZTRO JEGYÉBEN SZÜLETETT. De korántsem csupán receptek szerepelnek benne: igazi kulturális kalandtúra ez a kulináris összeállítás, akár a hazai recept-történelem, akár Izrael, akár a nemzetközi zsidó konyha trendjei kerülnek szóba.2016. június 27-én hétfőn este belekóstolhatnak a lapba, akik 18.30-tól eljönnek a Werk Akadémiára (VIII. Salétrom u. 4.)Étlapon lesznek:- Rubin Eszter zsidótojásos barhesze- Barhesz otthonra közös fonásban- BABKA, avagy az új flódni a Babka Budapest (XIII. Pozsonyi út 3.) tálalásábanTovábbá szellemi ízek: cassoulet és shawarmaRubin Eszter, Szántó T. Gábor, Váncsa István kulináris útmutatásai