“Zsidó Kiválóságok Háza” organizer bejegyzései.

  • 17:00
    Prof. Hargittai István akadémikus előadása az öt brililáns magyar tudósról, akik tudományukkal megváltoztatták a huszadik századot. Január 12-én, 17 órakor szeretettel várunk Minden Kedves Érdeklődőt! A részvétel ingyenes, de kérjük, helyének biztosítása érdekében a jegy.hu oldalon váltsa meg belépőjegyét.
  • 17:00
    "A sikernek nincs korhatára" A közhiedelemmel ellentétben idősebb korunkban a kreativitásunk nem, csupán a produktivitásunk csökken. Így akár 85 évesen, a nyugdíj után is el lehet nyerni a Nobel-díjat. Ehhez hasonló érdekes törvényszerűségeket fogunk boncolgatni Pázmány József olvasónaplója mentén. Az előadás ingyenes, de kérjük, részvételi szándékát jelezze előre az info@zsidokivalosagok.hu e-mail címen vagy a 87/782-592 telefonszámon! Minden Kedves Érdeklődőt szeretettel várunk! :)
  • 18:00
    Kováts Kriszta énekes és Nyáry Krisztián író estje Jegyek kaphatóak a helyszínen. Felnőtt: 2900,-Ft Nyugdíjas/diák: 2000,-Ft Az előadásról: A flódni a magyar konyha zsidó gyökerű kiválósága, alma, mák, dió, lekvár töltelékű, látványra is gyönyörű sütemény. A művészek zenével és prózával idézik meg a “békebeli” polgári Magyarország hangulatát Seress Rezsőt, Kálmán Imrét, Molnár Ferencet, Karinthyt, Örkényt, Szerb Antalt, Weisz Adélt, Alfonzót és másokat. A zsidó és magyar kultúra úgy olvad össze ebben a műsorban, mint a flódni rétegei az ember nyelvén: elválaszthatatlanul. https://youtu.be/uVZC-ffmi9M