“Hasomer Hacair” organizer bejegyzései.

 • 15:00
  Kevdes someresek! Ne csüggedjetek, hogy vége az őszi tábornak, nem sokára jön a téli! Írjátok már most be a naptárba, hogy nehogy lemaradjatok a tél legjobb hétvégéjéről!Lesz szokásos hócsata (ha szerencsénk van az időjárással), reggeli torna, kirándulás, peulák, meg minden ami kell az új év első hétvégéjére! :) Hamarosan jönnek a további infók, addig is ne feledjétek: pénteken somer! :)) Chazak Ve'ematz! A madrichok
 • 18:00
  Sziasztok! Penteken korcsolyazni megyunk a Marczibanyi teri jegpalyara. ❄️⛸ Varunk benneteket 6-kor a bejaratnal! A program onkoltseges! Diak jegy (diak igazolvany szukseges hozza): 1000 ftKorcsolya berles: 800 ft Talalkozunk penteken💙 A madrichok
 • 09:00
  Szeretettel várunk a IX. Hanuka Kupára a Maccabi VAC, Bálint Ház és a Hasomer Hacair közös szervezésében! Időpont: 2018. december 2. 9:00-14:00-ig Cím: Marczibányi Sportcentrum Gyertek el és szurkoljatok velünk!
 • 21:00
  Mindenkit szertetettel várunk a Limmud fesztivál alatt megtartott partyra, amit idén a somer lelkes madrichjai vezényelnek. Lesznek klasszikusok, goa, d'n'b és minden, amire hajnalig tudsz bulizni! Gyertek, gyertek, gyertek!
 • 16:00
  Kedves someresek! Idén is megrendezzük szuper őszi táborunkat!! Lesz peula, tánc, éneklés és minden, ami kell! Gyertek minél többen😍 Részleteket hamarosan írunk!!
 • 18:00
  Guess what’s back back back! Igen!! A SMR! Reméljük mindenkinek hiperszuper nyári szünete volt, és azt is reméljük, hogy készen álltok újra felforgatni egymás péntekeit a somerben🎉🤩 Ugyanis szeptember 21-én a Somer újra megynyitja kapuit (illetve a nagyterem ajtaját) és a madrich csapat mindenkit szerettel vár, hogy együtt elkezdjük az évet☀️☀️☀️ 21-én, pénteken, 18 órakor várunk titeket! Addigis chazak ve’ematz!
 • A tábor témája az Osztályharc – a három nap alatt szó lesz az elfogadásról, egyenlőségről, és a nemi megkülönboztetés problémájának megoldásáról. Jobban megismerjük önmagunkat és a körülöttünk lévő embereket és világot. Örömmel értesítünk Titeket, hogy ebben az évben sem marad el a Somer hagyományos téli tábora, sőt, idén sok újdonsággal készültünk.Időpont: December 27-30.*Helyszín: DunabogdányÁr: 15.000 Ft **Jelentkezni lehet a facebook oldalon, illetve péntekenként személyesen a madrichoknál.*Az indulás és érkezés pontos időpontjáról és helyszínéről, valamint további fontos információkról a tábor előtt e-mailben küldünk tájékoztatást a jelentkezőknek.**Amennyiben az összeg kifizetése problémát jelent, vedd fel a kapcsolatot a madrichokkal és találunk megoldást!**Ha December 6.-ig befizeted a tábort csak 12000ft-ot kell fizetned!
 • 18:00
  A Hasomer Hacair Magyarország idén is megnyitja kapuit! Gyere el Te is! Kedves leendő Someres Hölgyem/Uram! Szeretettel meghívjuk a Ros Hasana idején rendezett Nyitó ünnepségünkre. Ehet almát, mézet kalácsot és megnyitókhoz hűen számíthat gyümölcsös pezsgőre. Várjuk tehát szeptember 26-án 18:00-kor az Izraeli Kulturális Intézetben. Kérjük ne hagyja otthon önmagát! Üdvözlettel: a Somer madrich csapata