Események betöltése

Zsidó Művészeti Napok – Lerch István, Malek Andrea és a SuperGroup

  • Ez az esemény elmúlt.
  Uránia Nemzeti Filmszínház Rákóczi út 21
Budapest, 1088 Magyarország
 

Csupa ismert sláger! A koncert gerincét Lerch István Erkel-díjas zeneszerző dalai alkotják. A közel két órás zenei utazás az 1977-ben alakult V’Moto-rock időktől indul, majd Lerch  szólólemezei, Charlie-nak írt slágerei, és – nem utolsósorban az est másik főszereplője – Malek Andrea részére írt dalai hangoznak el. 

A számos szakmai elismeréssel díjazott zeneszerző, zongorista, énekes Lerch István,  több mint 40 éve a magyar pop-rock élvonalának egyik vezető művésze. Összesen hét albumot készített a V’Moto-Rock együttessel, majd 1989-től szólókarrierbe kezdett. Zenekarain kívül Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Malek Andrea és Charlie számára is írt dalokat.

Lerch István és Malek Andrea

A koncert gerincét Lerch István Erkel-díjas zeneszerző dalai alkotják. A közel két órás zenei utazás az 1977-ben alakult V’Moto-rock időktől indul, majd Lerch  szólólemezei, Charlie-nak írt slágerei, és – nem utolsósorban az est másik főszereplője – Malek Andrea részére írt dalai hangoznak el. Csupa ismert sláger, a Jégszív, az Angyallány, a Tűzvarázsló, a Gyere és szeress, aPesti lány, a Gyere, hangolj rám, és megannyi jól ismert dal, amit az egész ország ismer.

A kísérő zenekar a “Supergroup”, amelynek tagjai  mind kitűnő zenészek:  Hrutka Róbert gitár, Lattmann Béla basszusgitár, Szendi Gábor ütőhangszerek, és a szerző, Lerch István billentyűs hangszerek.

A koncert  vendége a Singer Street együttes, akik acapella és zenekari kísérettel is szerepelnek a programban.

Street Singers

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»