Események betöltése

Zsidó Művészeti Napok: Két zsidó Amerikában

  • Ez az esemény elmúlt.
  Uránia Nemzeti Filmszínház Rákóczi út 21
Budapest, 1088 Magyarország
 

Horgas Eszter Gershwin és Bernstein legismertebb darabjait dolgozza fel a Class Jazz Band, valamint szólista vendégek – Falusi Mariann, Szakács Ildikó operaénekesnő, Lőwenberg Dániel zongoraművész, Sziámi – társaságában.

Horgas Eszter fuvolaművész új, izgalmas produkcióval lepi meg a Zsidó Művészeti Napok közönségét: a különösen érzékeny, mindig egyedi témákat feldolgozó művésznő rendre bizonyítja, hogy fuvolajátéknak nincsenek határai. Ezúttal is műfaji korlátok nélkül, szabadon szárnyal, és egészen különleges előadást hoz létre. Koncertjének programjában – amelyben rendhagyó módon táncosok is közreműködnek. Bernstein és Gershwin legismertebb darabjait dolgozták fel az alkotók, mint  a Kék rapszódia, vagy a híres Porgy és Bess dalai, a West side story ismert melódiái. A különböző  zenei műfajok mellett, a videó technika és kivetítő segítségével óriási élményeket ígér az est.

Horgas Eszter és a Class Jazz Band

Közreműködik: a Class Jazz Band

Dajka Krisztián – gitár, Révész Richárd – zongora, Hárs Viktor – basszus, Kaszás Péter – dob, Pusztai Csaba – ütőshangszerek

Az est szólista vendégei:

Falusi Mariann, Szakács Ildikó operaénekesnő, Lőwenberg Dániel zongoraművész, Sziámi

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»