Események betöltése

Zenés Szombatfogadás a Dor Hadas közösséggel

  • Ez az esemény elmúlt.
  Auróra Klub Auróra utca 11.
Budapest, 1084 Magyarország
 
   
A Dor Hadas közössége vár titeket szeretettel zenés szombatfogadására. Az eseményt egy rövid tanulással kezdjük, majd együtt köszöntjük a szombatot énekléssel, zenével és kidussal.
A Dor Hadas (Új Nemzedék) közössége 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy fiatalok számára lehetőséget nyújtson a zsidó vallási hagyomány megismerésére, és a zsidó ünnepek közös megünneplésére, mindezt egy
egalitariánus és prulalista szemléletben. A közösségnek az Auróra 11. szám alatt található Marom Klub Egyesület ad otthont, ahol kisebb eseményeken a Dor Hadas teremben, nagyobb ünnepekkor a ház nagytermében várjuk az érdeklődőket. A közösség régi tagjai mellett mindig szívesen várunk új embereket, akik akár csak egyszer érdeklődésből szívesen eljönnének, illetve azokat is, akik szívesen találnának egy állandóbb közösséget maguknak.
A közösség kéthetente ünnepel együtt szombatfogadást, és idén ősztől gyerekbarát Shaharittal is várunk szeretettel mindenkit legalább havonta egyszer szombatonként. Emellett minden nagy ünnepet közösen megünneplünk, és más programokkal is várjuk a zsidóság iránt érdeklődőket.

https://www.facebook.com/events/153859665555242/

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»