Események betöltése

Vegyél részt ingyen a Romani Platni – cigány közösségi étterem vacsoráján!

  • Ez az esemény elmúlt.
  Izraeli Kulturális Intézet
Honlap:
http://www.izraelikultura.hu/
   

Gyere el vacsorázni március 2-án a Building Bridges csapatával, és vacsorázz roma emberek társaságában, az általuk készített ételek mellett, megismerve Őket, szokásaikat, történeteiket, zenéjüket, egyszóval kultúrájukat! Jelentkezési határidő február 26!

“A Romani Platni a Ferencvárosi Tanoda és a Közért Ifjúsági Iroda közös projektje, egy olyan kezdeményezés, amely a legegyszerűbb módon próbálja eloszlatni azokat a tévhiteket amelyeket a cigánysággal szemben tanúsít az emberek többsége. A családi összejövetelek, a baráti partik, a nagyobb házibulik legnépszerűbb és legvidámabb helyszíne a konyha. Minden nagy kérdés ott dől el, minden világmegváltó ötlet ott születik, és az a legjobb intim beszélgetések helyszíne is egyben. Ezekből az alapgondolatokból kiindulva megalkottuk azt a helyet, ahol mindezeket roma emberek társaságában, az általuk készített ételek mellett, velük közösen vihetjük véghez, megismerve Őket, szokásaikat, történeteiket, zenéjüket, egyszóval kultúrájukat. Kis csapatunk, mely ezt a nemes célt felvállalta összeállt, az asztal kész, és a Romani Platni Antidiszkriminációs Főzőcsoport várja a vendégeit!

Szeretnének ízelítőt adni azokból az ételekből, amik 100 éve is a cigány emberek előtt gőzölögtek. Csoportunk tagjai mind gyakorló háziasszonyok és a cigányok ízvilágának minden fortélyát ismerik, használják mindennapjaikban is. Saját maguk gyúrta kenyerekkel, autentikus ételekkel várják azokat, akik szeretnének egy izgalmas új ételcsokrot kipróbálni.”

A Building Bridges szervezésében most for free el tudsz jönni velünk március 2-án erre a programra. A jegyek száma limitált és regisztrációhoz kötött.

A REGISZTÁCIÓ HATÁRIDEJE: február 26.
A regisztráció a visszaigazoló e-mail után válik teljessé.

A Building Bridges program a Partnership2Gether támogatásával valósul meg.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»