Események betöltése

UTAZÓ VAGONKIÁLLÍTÁS TÁRLATVEZETÉSSEL BUDAPESTEN

  • Ez az esemény elmúlt.
 
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Az Élet Menete Alapítvány 2003-ban történt alapítása óta dolgozik azon, hogy a holokauszt emlékezete ne merüljön feledésbe Magyarországon. December 15-ig Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban 45 perces, profi tárlatvezetéssel várjÁk a csoportokat előzetes bejelentkezés alapján.

Utazó vagonkiállításunkat 2007-ben indítottuk útjára, azóta közel 100 településen járt. A kiállítás képeket, filmeket, korabeli tárgyakat tartalmaz, kisfilmeket és videoklipeket is vetít. Ezekből még jobban megérthetjük a több mint 70 évvel ezelőtt történteket, illetve azt, hogy miért fontos napjainkban is az emlékezet: hogy nagyapáink múltja ne válhasson unokáink jövőjévé.

December 15-ig Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban 45 perces, profi tárlatvezetéssel várjuk a csoportokat (előzetes bejelentkezés alapján: [email protected]) , de várjuk egyéni látogatóinkat is az alábbi időpontokban: november 28. 11:30 (A Vasúttörténeti Park zárva tart, csak a Vagon látogatható, belépés ingyenes; december 5-én 11:00 (A Vasúttörténeti Parkba váltott belépőjeggyel ingyenes tárlatvezetés)