Események betöltése

Tu Bisváti gyümölcsözéssel egybekötött bemutatkozás

  • Ez az esemény elmúlt.
  Élet Menete Klub Ipoly u. 3.
Budapest, 1133 Magyarország
 

Az Élet Menete Klub 2014-ben még színesebb programokkal várja a kedves érdeklődőket programjaira. Tu Bisváti gyümölcsözéssel egybekötött bemutatkozásra fog sor kerülni 2014. január 15.-én 17.00-tól, ahol meghívott vendégeink leendő tanáraink, edzőink lesznek.

Újév alkalmával sok ember tesz fogadalmat magának, hogy életmódot változtat, tanul valami újat vagy hasznosat. A Klub erre remek lehetőségeket kínál 2014-ben, hiszen akik formába szeretnék kicsit hozni magukat, lesz lehetőségük tai-chi, jóga és bokwa edzésekre járni, azonban akik tanulásra szánnák oda magukat, nekik gitár, angol és héber oktatást biztosítunk.

tu bisvat

A tai-chi egy kínai harcművészet, ami nem az izom erejére, hanem a belső harmóniára támaszkodik, elsősorban a csi-t, azaz az univerzum erejét használja fel. Teljes testünket átmozgatja miközben a belső harmóniánkat is helyre hozza, egyszóval jótékony hatással van testre és lélekre egyaránt. A lelki egészség az elsődleges cél, de mivel ez egy harcművészet, ezért az önvédelemre is kiváló. Minden életkorban művelhető, nem igényel erőnléti alkalmasságot sem.

tai chi

A jógát szintén a belső és külső harmóniát kereső embereknek ajánljuk, hiszen célja a testi és a szellemi erők felébresztése. A keleti bölcselet egyik formája, a hinduizmus és buddhizmus közegében Indiában fejlődött ki. Több fajtája ismert, melyeket a különböző személyiségtípusokhoz fejlesztettek ki. A test megerősítéséhez és jó állapotának megőrzéséhez tartozó pózokat, az elme meditációját és a légzés szabályozását gyakorolhatjuk. A jóga szó az egyéni lélek és az univerzális lélek egyesítésére utal. Legtöbb változatának része a meditáció és a koncentráció.

joga

 

Nyelv- és zenetanáraink is bemutatkoznak, s a klub órarendjét is felfedjük. Január 31-ig klubtagsági váltása nélkül próbálhatók ki sport- zene- és nyelvóráink egyaránt!

Tu Bisvat alkalmával természetesen nem maradhat el a sok gyümölcs sem, banánnal, almával, naranccsal várjuk vendégeinket!

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»