Események betöltése

Titkos küldetés a múzeumban

  • Ez az esemény elmúlt.
  Síp12 Galéria és Közösségi Tér Síp utca 12
Budapest, 1075 Magyarország
   

Fábián Noémi különleges technikájú képeinek viaszrétegei alatt titkok rejtőznek. Ha alaposan körülnézel a galériánkban, titkos üzenetekre és tárgyakra bukkanhatsz a fiókok mélyén, a könyvespolc mögött, a lépcső alatti titkos szobában, vagy akár a plafonon is. Gyere és fejtsd meg velünk ezeket a rejtvényeket! Március 22-én vasárnap együtt keresgélünk, kutatunk, nyomozunk!

A játék után mi magunk is titkos alkotásokat készítünk. Ha megtaláltuk a kincseket, lefestjük és egy érdekes technika segítségével átváltoztatjuk őket.

Játékmesterek és titokőrzők: Dancz Vera múzeumpedagógus és Farkas Zsófia, a kiállítás kurátora

A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a [email protected] emailcímre várunk április 19-ig. A programra 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket!

Titkos küldetés a múzeumban

Fábián Noémi különleges technikájú képeinek viaszrétegei alatt titkok rejtőznek. Ha alaposan körülnézel a galériánkban, titkos üzenetekre és tárgyakra…

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás: