Események betöltése

Sikeres volt-e az arab tavasz?

  • Ez az esemény elmúlt.
  Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium Városligeti fasor
Budapest, 1071 Magyarország
 

Nagyköveti vita az Egyiptom budapesti nagykövete Dr. Ashraf Mohsen és Izrael budapesti nagykövete, Ilan Mor között diákok által szervezett Fasori Nemzetközi Körben.

Kizárólag diákok által szervezett nagyköveti vitára kerül sor a Fasori Nemzetközi Körben, melyen a következő állítás lesz középpontban: az arab tavasz sikeres volt. Az állítás mellett Egyiptom budapesti nagykövete, Dr. Ashraf Mohsen érvel majd, míg az állítással szemben Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete  fejti ki az álláspontját.

dr. Ashraf Mohsen

Az est díszvendége Nyitrai Levente, a brit nagykövetség külpolitikai, bel- és igazságügyi, emberjogi attaséja, házigazdája Tóth Máté Bence a Fasori Nemzetközi Kör társalapítója, moderátora Nagy Dénes András társalapító lesz.

Ilan Mor

A vitaest angol nyelven kerül megrendezésre.

A Fasori Nemzetközi Kör a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium egy volt és jelenlegi tanulója által alapított önképző kör, mely azzal a céllal jött létre, hogy hazánk világpolitika és diplomácia iránt érdeklődő diákjai számára biztosítson alkalmat, hogy hasonló érdeklődésű fiatalokkal teremthessenek kapcsolatot, miközben nagykövetek, külpolitikai szakemberek és tisztségviselők társaságában bővíthetik tudásukat napjaink globális politikai  és diplomáciai eseményeiről és kérdéseiről.

Időpont: 2014. március 20. 17:00

Helyszín: Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium II. emelet, Díszterem

1071. Budapest Városligeti fasor 17-21.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»