Események betöltése

Rónai Egon Keleti Ágnes olimpiai bajnok tornásszal beszélget!

  • Ez az esemény elmúlt.
  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest 6. kerület, Magyarország
 

Október 19-én indul a a Maccabi VAC és a Bálint Ház közös programsorozata, amelynek első vendége az ötszörös olimpiai bajnok magyar tornász, a magyar tornasport legeredményesebb versenyzője, a 93. éves Keleti Ágnes lesz.

Élet a pályán és azon kívül. Az útjára induló sportbeszélgetések sorozatban Rónai Egon vendégei kiemelkedő sportolók lesznek,akik számos sport és magánéleti történetet osztanak majd meg a közönséggel és velünk együtt emlékeznek majd vissza történelmi és sporttörténelmi helyzetekre, eseményekre. Első vendégünk az ötszörös olimpiai bajnok magyar tornász, a magyar tornasport legeredményesebb versenyzője, a 93. éves Keleti Ágnes lesz.

Keleti Ágnes

A sorozat a Maccabi Európa Játékok 2015. (European Maccabi Games 2015.) felkészülésének a jegyében indul és a 2015–ös nyári játékok kezdetéig tart. A kiemelkedő zsidó sporteseményt, amely a Maccabiah, a zsidó olimpia regionális, Európai megfelelője, különösen nagy várakozás előzi meg szerte a világon a különleges és szimbolikus helyszíne miatt. A játékokat az 1936-os Berlini Olimpia helyszínén rendezik.

Jegy


Belépő: 900 Ft
Kedvezmények: Bálint Ház tagságival: 700 Ft; Nyugdijas és felsőokatatási diákigazolvánnyal: 700 Ft
Bálint Ház Hűség Kártyával ingyenes.

Középiskolás diákigazolvánnyal ingyenes.
Sajtójegyért kérjük, hogy regisztráljanak a sajto@balinthaz.hu címen.

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»