Események betöltése

Rangos beszélgetések a Bálint Házban

  • Ez az esemény elmúlt.
  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest 6. kerület, Magyarország
   
Meghívott vendégeink: Pataki Ági és Péterfy-Novák Éva

Új sorozatot indítottunk a Bálint Házban Rangos Katalinnal, aki havonta, aktuális, a közéletünket leginkább meghatározó és egyéb érdekes témákban beszélget meghívott vendégével.

Novemberben Rangos Katalin vendége két érdekes és sikeres nő, akik bár eltérő életutakat és sorsokat futottak be, közös bennük, hogy egy ország ismeri a nevüket.
Pataki Ági, „a fabulonos lány”, az első magyar szupermodell volt: a 70-es, 80-as években szinte minden hirdetőoszlopról ő köszönt vissza, és a tévéreklámok is hozzájárultak országos sikeréhez. Ünnepelt szépségideálból lett sikeres üzletasszony, majd kitüntetett filmproducer, aki máig megőrizte nem csak egykori alakját és szépségét, hanem energiáját is.
Péterfy-Novák Éva az Egyasszony című blogjával robbant be a köztudatba. Harminc évig egy betűt sem írt le arról, hogy milyen volt a 80-as években egy mozgás- és értelmifogyatékos gyermeket nevelni, majd pár évvel később elveszíteni. Terápiának indult az írás, ami könyvként is hatalmas sikert aratott. Majd jött A rózsaszín ruha, és nemrég az Apád előtt ne vetkőzz, és az írónő újra bebizonyította, hogy csak ő tud így írni ezekről az embert és lelket próbáló dolgokról.
Velük beszélget november 11-én (kivételesen hétfőn!) 19:00-tól Rangos Katalin, a Rangos beszélgetések házigazdája.
Kapunyitás: 18:40
Belépő: 1400 Ft, diákigazolvánnyal ingyenes.

Párbeszéd: Rangos beszélgetések a Bálint Házban | Bálint Ház

h k sze cs p szo v 5779. évi zsidó naptár 2019. augusztus 11. Tisá beáv, az I. és a II. Szentély pusztulásának emlék- és böjtnapja Rangos beszélgetések a Bálint Házban Meghívott vendégeink: Pataki Ági és Péterfy-Novák Éva Új sorozatot indítottunk a Bálint Házban Rangos Katalinnal, aki havonta, aktuális, a közéletünket leginkább meghatározó és egyéb érdekes témákban beszélget meghívott vendégével.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»