Események betöltése

Projektmenedzsment civil szervezeteknek

  • Ez az esemény elmúlt.
  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7-8.
Budapest, 1053 Magyarország
 
   

A magyarországi civil szervezetek többsége projektek útján valósítja meg munkáját, projektciklusokban és projektidőszakokban tervez előre és szintén projekt alapon szerez pénzügyi támogatást tevékenységéhez. Látjuk és tapasztaljuk nap mint nap, hogy a projektmenedzsment, a tervezéstől a kiértékelésig milyen fontos szerepet játszik szervezetünk életében, sokszor azonban nem fordítunk rá elegendő figyelmet, nem tudatosan végezzük.

A képzés során a résztvevőknek lehetősége van egy teljes projektciklust átlátni és elemezni, annak valamennyi lépését és elemét megismerni. A képzés célja, hogy a résztvevőkben tudatosítsa a projektmenedzsmenttel kapcsolatos teendőket a szervezeten belül, és az elméleti keret megerősítésével magabiztosabbá tegye őket jövőbeli projektjük tervezésében és megvalósításában.

A képzésen szó esik majd a problémaelemzésről és igényfelmérésről, a projekttervezés fázisairól, az ütemezésről és időbeosztás, a logikai modell építéséről, valamint a projektköltségvetésről, projektfinanszírozásról és a cash-flow-ról is.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek szakmai vezetőinek, projektmenedzsereknek, ezen kívül önkénteseknek és aktivistáknak, akik jelenleg vagy a jövőben szeretnének projektvezetőként dolgozni.

2 X 3 óra, 16.00-19.00
1. képzési nap: szeptember 27.
2. képzési nap: október 4.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

https://www.facebook.com/events/239032623467005

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»