Következik:  
Szukot I · Gyertyagyújtás: 19:27 · Tisri 15, 5779 · 2018. szeptember 24, hétfő
Események betöltése

Papetri paperschool záró pop-up kiállítás

  • Ez az esemény elmúlt.
  2B Galéria Ráday utca 47
Budapest, 1092 Magyarország
+ Google Térkép
   

2018. június 23-án zárul a Papetri első kurzus sorozata, amelyet egy rendhagyó egy estés pop-up kiállítással zárunk a 2B Galériában. A kiállításon megtekinthetőek lesznek a résztvevők munkái, amelyek 6 hét alatt 6-6 grafikai és kötészeti technikát ölelnek fel.
Az egyedülálló kötészeti kurzus alatt több mint 100 könyv készül és 15 gyönyörű archiváló doboz, a legkülönbözőbb technikákat bemutatva, mint a rézkarc, a kopt kötés, a bőrdomborítás vagy a cianotípia. Aki a jövőben szeretne résztvenni a kurzuson, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia, de szeretettel várunk bárkit, akit vonz a papírok világa.
Tanáraink:
Mónus Mimi – építőművész, a Papetri paperworks alapítója és tervezője, a Moholy – Nagy Művészeti Egyetem oktatója
Kara Dávid – képgrafikus, képzőművész – tanár, jelenleg fénytechnikával és kreatív médiaismeret módszertannal foglalkozik. A GYIK Műhely és a Közgazdasági Politechnikum tanára.
Somogyi Márk – könyvkötő, könyvrestaurátor, jelenleg a Northumbria University-n tanul megelőző műtárgyvédelmet. Könyvkötő kurzusai méltán népszerűek Budapesten.
A kiállítást megnyitja Böröcz László, a 2B Galéria vezetője

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás: