Következik: 

Svát 10, 5779 · 2019. január 16, szerda
Menu
Események betöltése

Ofir Yudilevitch: For Real // Daniele Ninarello: Kudoku (ISR/I)

  • Ez az esemény elmúlt.
  port.hu
   


Néha mind elbukunk. Van, hogy csak kis botlásokat vétünk, máskor szinte a mélybe zuhanunk. Ezeket az eséseket idézi fel az előadás és alakítja át szándékos cselekvéssé hol költői, hol humoros formában. Néha mind veszélyes játékokat játszunk. Néha csak megpróbálunk imitálni egy esést, mégis elbukunk. Felfedezzük legmélyebb és sokszor váratlan értékeinket, rejtett tudásunkat. Akárcsak a fellépők, akik eltáncolják eséseiket.

Az előadás a MASH (Izrael) és a Derida Dance Center (Bulgária) együttműködéseként jött létre.

Előadók: Almog Kidron, Hagar Dromi, Eli Cohen, Gal Gorfung, Ofir Yudilevitch

Ofir Yudilevitch: For Real // Daniele Ninarello: Kudoku (ISR/I)

Néha mind elbukunk. Van, hogy csak kis botlásokat vétünk, máskor szinte a mélybe zuhanunk. Ezeket az eséseket idézi fel az előadás és alakítja át szándékos cselekvéssé hol költői, hol humoros formában. Néha mind veszélyes játékokat játszunk. Néha csak megpróbálunk imitálni egy esést, mégis elbukunk. Felfedezzük legmélyebb és sokszor váratlan értékeinket, rejtett tudásunkat.

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás: