Események betöltése

Mesezengő – Családi programsorozat a Szim Salomban

  • Ez az esemény elmúlt.
 

Fagymanó és Hótündér címmel dec. 13-án 17 órakor kerül megrendezésre a Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség családi programsorozatának következő eseménye.  Énekek és mondókák, egy óriási színes varázsernyő, sok játék és sok mozgás Szmirnov Krisztinával és Gyenes Zsuzsával 1-7 éves gyerekeknek.

 Hógolyózni, korcsolyázni, szánkózni, hóembert építeni minden gyerek szeret. Csakhogy Daloló városkában az idei télen nincs elég hideg: se hó, se jég. Még szerencse, hogy az erdei játszótéren vendégeskedik Fagymanó és Hótündér – segítségükkel teljesül az ottani gyerekek kívánsága. Az itteni gyerekeknek pedig még hidegre sincs szükségük a havas játékokhoz – csak elővesszük az óriás színes varázsernyőnket, jól meglengetjük, és máris havazni fog. Játék és mese Szmirnov Krisztinával és Gyenes Zsuzsával.

Szmirnov Kriszti

A Szim Salom Progresszív Zsidó Hitközség szeretettel várja az egy és hét év közötti gyerekeket és családjaikat 2013. dec. 13-án 17 órakor játékos, kézműveskedős, mesés programjára.

(A programsorozatot havi rendszerességgel tartjuk zsinagógánkban. Bármikor lehet csatlakozni!)

Énekek és mondókák, egy óriási színes varázsernyő, sok játék és sok mozgás. Aztán mikor elfáradunk, egy kis dombra lecsücsülünk, és meghallgatunk egy kötényből kibomló, dalokkal átszőtt mesét.

Házigazda: Szmirnov Krisztina és Gyenes Zsuzsa

Helyszín: Szim Salom Zsinagóga (IX. Ráday u. 9. I. emelet 2., 12-es kapucsengő)

Gyenes Zsuzsa

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»