Események betöltése

Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények / Könyvbemutató!

  • Ez az esemény elmúlt.
  Mazel Tov Akácfa utca 47
Budapest VII., Magyarország
   

MAZEL TOV: EMBEREK, ÉTELEK, ÉLMÉNYEK – KÖNYVBEMUTATÓ!

Készítettünk egy receptgyűjteményt, amiben a recepteken kívül egyúttal mesélünk a legkedvesebb emlékeinkről, eseményekről, emberekről, mindarról a sok-sok élményről, amit nekünk a Mazel Tov jelent. Ez a kiadvány nem csupán egy szakácskönyv, hiszen kirajzolódik belőle a történetünk és a Mazel Tov gondolatisága.

“A gasztronómia és a kultúra iránti elkötelezettségünk folyamatosan újabb és újabb ötletekre inspirál és erős kötelékként összetart bennünket. Számos tanulmányúton jártunk, beutaztuk Izraelt, jártunk Londonban a „nagyoknál”, vendégül láttunk neves séfeket. Tanultunk és fejlődtünk. Elsajátítottuk az izraeli konyha alapjait, kísérleteztünk a hagyományos és az új ízekkel, megalkottuk fúziós ételajánlatunkat, amit hónapról hónapra frissítünk. Ez a könyv válogatás a legnépszerűbb receptjeinkből. Szerkesztésekor arra törekedtünk, hogy egy valódi közel-keleti ízutazáson kalauzoljuk végig az olvasót, miközben megtanulhatják az alapokat, megismerkedhetnek az összetettebb fogásokkal és az aktuális izraeli gasztronómiai trendekkel…”

A könyv limitált példányszámban, angolul és magyarul is megjelenik.

• ELŐJEGYZÉS •
registration@mazeltov.hu

MAZEL TOV: PEOPLE, FOOD, EXPERIENCE – BOOK LAUNCH!

Our commitment to gastronomy and culture constantly inspires new ideas and strengthens the strong bond between us. We went on a number of study tour, traveled to several places in Israel, visited some significant restaurants in London and we welcomed renowned chefs. We have learned and developed further. We have mastered the classic dishes of the Israeli cuisine, experimented with traditional and new flavors and created our fusion food, which is updated monthly.

This book is a selection of our most popular recipes. We edited this book in a way that takes our readers on a learning journey about real Middle Eastern flavors, while they can learn the basics, get acquainted with some more complex dishes and current Israeli gastronomic trends. Through the recipes you will be introduced to the Mazel Tov team as well – we tell you about our favorite memories, events, people, and about the many experiences that we had in Mazel Tov. This publication is not merely a cookbook, as it also recounts our shared history.

Our book will be available in limited edition in Hungarian and English as well.

• ADVANCE BOOKING •
registration@mazeltov.hu

https://www.facebook.com/events/336058060279989

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»