Események betöltése

Magyarok a 2018-as Summer U-n

  • Ez az esemény elmúlt.
   

Regisztrálj itt még ma a Summer U-ra: https://goo.gl/ZpPWQA

A Summer U egy hétig tartó örömünnepe az pozitív európai zsidó identitásnak. Az idei program minden napja gondosan szerkesztet, hogy megtaláld az egyensúlyt a kikapcsolódás, és az érdekfeszítő kötetlen programok közt.

Te döntöd el mi a fontos számodra; mi pedig hozzá segítünk a tudáshoz, eszközökhöz.Új barátok egész hálózatával építheted fel zsidó jövődet a kontinensen. Készülj fel az őrült workshopok-ra, a “Union Hour”-ökre, amelyeket az Európai Zsidó Diákszövetség tagjai és vezetői tartanak. Maradj fitt a yoga, aerobic, festék harc, és Maccabi játékok segítségével, és még sok mással, amit most itt nem sorolunk fel. Fejezd ki önmagad énekel, tánccal, kézműveskedve, vagy bármilyen más művészettel. Élvezd a clubokat, VAGY vezesd a sajátodat, ha úgy tartja kedved. A kamerád/ telefonod, legyen feltöltve és a tárhelyedet is csekkold mert meglátogatunk egy lélegzetelállító Bolgár helyet.
Tölts el egy gyönyörű és emlékezetes Shabbatot 350 fiatallal Európa minden tájáról.
Szóval gazdagodj egy felejthetetlen héttel.

Meghívunk, hogy csatlakozz a magyar csapathoz. Használd ki a csak magyaroknak szóló kedvezményeket, és egyedi programokat. A megnyitóra egy kis saját performanszal készülünk, továbbá szeretnénk szervezni egy alkalmat ahol bemutatjuk az egész Summer U-nak, hogy milyen is a magyar zsidó fiatalság.

És végül de nem utolsó sorban van még egy remek hírünk a számodra:
A Summer U felajánlott egy limitált számú kedvezményes helyet. Lépj kapcsolatba velünk még ma! Írj az eszter.zewde@gmail.com – ra, hogy a te is réaszelsűlj a kedvezményből. Jelentkezz minél hamarabb, hogy neked is jusson!
Vegyél részt te is a Summer U eddigi legnagyobb magyar delegációjában.

Szóljon ez a nyár rólad és a zsidó fiatalságról.

https://www.facebook.com/events/221037318488324

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Szólj hozzá!