Események betöltése

Kulturális kocsma-séta Bächer Iván nyomában

  • Ez az esemény elmúlt.
  1136 Hollán Ernő utca 21/B Hollán Ernő utca 21/b
Budapest, 1136 Magyarország
 

Egy délutáni séta Lipóciában, ahol a Mazsike szervezésében Bächer Iván kedvenc törzshelyeit lehet bejárni Deák Gábor vezetésével. A sétálókhoz Bálint András színművész is csatlakozik, aki a helyszíneken Bächer-szövegeket olvas majd fel.

Már több mint két éve, hogy Iván nincs közöttünk. Lipócia ma is olyan, és reméljük olyan is marad, amilyennek ő láttatta. Ugyanazok, vagy ugyanolyan emberek járnak-kelnek a Pozsonyi úton vagy éppen a Tátra utcában, akiket írásaiban megörökített.

Április 24-én, vasárnap, 15h-kor indulunk útnak. Ezen a délutánon bejárjuk Iván kocsmáit, törzshelyeit, és egy-egy Bächer-féle hosszúlépéssel emlékezünk. A sétát, melyet a Mazsike szervez, Deák Gábor vezeti, aki mesél Lipócia titkairól is. Csatlakozik hozzá Bálint András szíművész, aki a helyszíneken elmond egy-egy kapcsolódó, igazi, zamatos Bächer-írást.

Időpont: 2016. április 24., vasárnap, 15:00 óra

Találkozás: A Hollán Ernő utcai Zeneiskola előtt (1136 Hollán Ernő utca 21/B.)

A séta ára: 2500 Ft, mely magában foglalja a vezetést, a felolvasást és a frissítőket. A honoráriummal a Mazsike kulturális programjait támogatja.

Tekintettel arra, hogy a helyek száma korlátozott (max. 20 fő), kérjük, hogy regisztráljon a mazsike@gmail.com emailcímen!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»