Események betöltése

Koldus és királyfi: zenés árnyjáték gyerekeknek

  • Ez az esemény elmúlt.
  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest 6. kerület, Magyarország
   

Koldus és királyfi: zenés árnyjáték gyerekeknek

Gyereknapi Bonbon matiné, 2018. május 27-én vasárnap, délelőtt 10 órától a Bálint Házban a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége szervezésében.

Kedves érdeklődők a korábban a Goldmark terembe, 2018. május 27. vasárnap, délelőtt 10:00 órára meghirdetett Bonbon matiné a Bálint Házban kerül megrendezésre. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

Ki ne próbált volna különböző figurákat vetíteni a falra úgy, hogy a kezeit hátulról egy lámpával világítja meg? Nagyjából ez az alapja az árnyékszínház műfajának. Ezen egyszerű trükkhöz azonban számos, jóval bonyolultabb is kapcsolódik ezen az előadáson.

A Koldus és királyfi című mese, Mark Twain regénye, mint minden remekmű, egy örök történet. Végső soron azt kutatja, az ember mitől, kitől az, ami. És elbeszéli azt is, amit már sokszor és sokan elárultak, hogy legkevésbé sem a külsőségektől. Nem véletlen, hogy keletkezése óta számtalanszor feldolgozták történetét, azonban a BonBon Árnyékszínház előadásához hasonlóan, tudomásunk szerint még soha.

Zeneszerző: Alpár Balázs; Szövegíró: Tarr Ferenc. Szereplők: Kelenhegyi Olga Sára, Kalmár Ákos, Molnár Gyuri. Mesélő: Lukácsházi Győző.

Belépődíjak: Felnőtt: 1000 forint // Gyerek: 700 forint. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Jegyek a helyszínen válthatók.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

https://www.facebook.com/events/2030288890347005

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Szólj hozzá!