Események betöltése

Jamiroquai!

  • Ez az esemény elmúlt.
   


Jamiroquai! Felkiáltójel! Először Izraelben! Május 2-án Rishon LeZionban a Live Parkban.
A Jamiroquai akkor volt a pályája csúcsán, mikor még zenészek írták a slágereket, nem valami mátrixra kötött applikáció. Olyan muzsikusok, akik aztán koncerten is el tudták játszani ezeket a dalokat. Erre akkoriban, a 90-es években még Grammy díjat lehetett kapni. Ne lapozz el, nem valami retro őskövületről van szó: acidos funky-pop, ami simán túlélte a mindent elárasztó egynyári slágereket.
Cosmic girl https://youtube.com/watch?v=D-NvQ6VJYtE
Virtual Insanity https://youtube.com/watch?v=4JkIs37a2JE
Rémlik?
Jamiroquai – fotó: Eva Rinaldi / Flickr
Na, most jön a főkérdés: kiknek ajánlom? Azoknak, akik nem tudták kire hagyni a gyereket, ezért kimaradtak a 90-es évek funky reneszánszából, és így a Jamiroquai partijaira sem jutottak el. Nem késtünk el: ez a zenekar ott folytatta, ahol az igényesebb eurodisco abbahagyta a 70-es években. Ajánlom ezen kívül a gyerekeknek, akik akkor még bölcsisek (se) voltak. Nyugi, ugyan úgy végig lehet rezegni, ugrálni rá az estét, mint a party cuccokra a többi hétvégét. Az ne zavarjon meg benneteket, hogy a tányérrángató bácsi helyett most jól képzett zenészek gyűrik majd alátok a groovokat. Végre együtt partizhattok a papáékkal. Soha vissza nem térő alkalom!

A showt a Funk’n’stein the band, a Lucille Crew és a Full Trunk & Sivan Talmor zenekarok nyitják majd. Május 2-án Rishon LeZionban a Live Parkban.
https://www.facebook.com/events/1765283666880176??ti=ia
A koncert honlapja >>

Jamiroquai! ” Izraelinfo

Jamiroquai! Felkiáltójel! Először Izraelben! Május 2-án Rishon LeZionban a Live Parkban. A Jamiroquai akkor volt a pályája csúcsán, mikor még zenészek írták a slágereket, nem valami mátrixra kötött applikáció. Olyan muzsikusok, akik aztán koncerten is el tudták játszani ezeket a dalokat. Erre akkoriban, a 90-es években még Grammy díjat lehetett kapni.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»