Események betöltése

„Izraeliül” gyerekeknek: Hanuka

  • Ez az esemény elmúlt.
  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
  Izraeli Kulturális Intézet
Honlap:
http://www.izraelikultura.hu/
 

Az Izraeli Kulturális Intézet hagyományos gyerekprogramja, az „Izraeliül” gyerekeknek témája novemberben a Hanuka. Az Égigérő Színházzal együtt árnyjáték előadásokkal, kézműves és dramatikus játszóházzal várjuk a kicsiket november 24-én az Izraeli Kulturális Intézetben.

IGY-720x325

Hanuka közelgő ünnepéhez kapcsolódóan az Izraeli Kulturális Intézet kézműves foglalkozással, illetve árnyszínházi, árnyjátékos foglalkozással várja a kicsiket és nagyobbakat a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő „Izraeliül” gyerekeknek programsorozat keretében.

Az Égigérő Színházat 2011 decemberében alapította három pedagógus, Kállai Ibolya, Szerémi Lotti és Körömi Gábor, felhasználva a képzőművészet és a drámapedagógia területén szerzett tapasztalataikat. Az út, amit követni szeretnének, a “pedagógiai bábjáték” útja, ezért nem csak előadásokat, hanem játszóházi foglalkozásokat, bemutatókat, pedagógus továbbképzéseket is vállalnak.

Helyszín: Izraeli Kulturális Intézet (1061 Budapest, Paulay Ede utca 1.), 3. emelet, Ifjúsági mozgalmak terme

Belépő: 750 forint / család

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás: