Események betöltése

Izraeli dj-ék játszanak a Dürer Kertben

  • Ez az esemény elmúlt.
 

Ha valaki mindenképpen izraeli dj-ék zenéjére szeret táncolni, akkor most több lehetősége is adódik erre, hiszen a Dürer Kertben két különböző rendezvényen is Izraelből érkezett zenészek pakolják majd a lemezeket. Az egyikük ráadásul pont szilveszter éjszakáján táncoltatja meg a nagyérdeműt.

Omka

A héten két izraeli dj is fellép a Dürer Kertben, méghozzá két különböző eseményen. Az első, a Winter S.U.N. elnevezésű rögtön december 27-én, tehát ma este lesz. Itt Omka fogja megtáncoltatni a hozzáértő közönséget. Róla annyit kell tudni, hogy inkább a goa trance és a pszichedelikus trance irányzatokat preferálja, de az izraeli dj-ék általában ezekben a progresszív stílusokban erősek.

Suntree

A másik, talán valamivel híresebb fellépő pedig Suntree néven pakolja majd a lemezeket, méghozzá szilveszterkor, a Normafa NYE 2013–>2014 nevű rendezvényen. Suntree 2005-től az izraeli pszichedelikus progresszív goa zene egyik éllovasa. Az első albuma 2009-ben „Inside” néven az év egyik legsikeresebb progresszív albuma lett szerte a világon.

http://www.youtube.com/watch?v=FR-rO-Wi78k

http://www.youtube.com/watch?v=hGUhoznDcc8

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»