Események betöltése

Irodalom Éjszakája 2016

  • Ez az esemény elmúlt.
  Izraeli Kulturális Intézet
Honlap:
http://www.izraelikultura.hu/
   

A Katona József Színház színészei az V. kerület különleges helyszínein olvasnak fel ízelítőket a világ 22 országának irodalmából, többek között az izraeli Etgar Keret Boldog boldogultak című művéből, amelyet Borgula András fordított magyarra. A részletet Mészáros Béla, a Katona József Színház színésze olvassa fel.

Az esemény részletes leírása:

Megújult formában hívjuk életre az Irodalom Éjszakáját a budapesti EUNIC-kal együttműködve. A Katona József Színház színészei az V. kerület olyan különleges helyszínein olvasnak fel ízelítőket a világ 22 országának irodalmából, amelyek egyébként el vannak zárva a nyilvánosság elől. A prózamorzsákat a közös téma, a „városképek” szervezi egy egésszé.

PROGRAM: 19 és 23 óra között félóránként olvassák fel az irodalmi részleteket a színészek (egy helyszínen összesen nyolcszor).

Idén az alábbi országok vesznek részt a projekben: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Izrael, Japán, Lengyelország, Magyarország, Nagy Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia és Törökország.

FŐ PARTNEREK
Budapest Fővárosi Önkormányzata
Katona József Színház

A belépés ingyenes!

További részleteket az esemény weboldalán találtok:www.irodalomejszakaja.hu

#eunic

Irodalom Éjszakája 2016

No Description

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Szólj hozzá!