Események betöltése

HavdaLÁZz!

  • Ez az esemény elmúlt.
  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest 6. kerület, Magyarország
   
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Ha úgy érzed, hogy nem találtad meg a közösségedet, vagy a neked való programot, vagy csak szeretnél eltölteni egy hangulatos estét veled egykorúakkal, gyere el az Életfa Világi Súl, a Sábesz Esti Láz és a Bálint Ház közös szombatbúcsúztatójára, ahol tanulás, beszélgetések, társasozás vár.

Az Életfa Világi Súl עץ חיים, a Sábesz Esti Láz/ Shabbos night fever és a Bálint Ház közös szombatbúcsúztatója, tanulással, beszélgetésekkel, társasozással.

A gyerekeket élmény-chéder, a felnőtteket esti láz várja egy kis tóratanulással. Este pedig a FIATAL FELNŐTTEKÉ a terep! 🙂

Ha úgy érzed, hogy nem találtad meg a közösségedet, vagy a neked való programot, vagy csak szeretnél eltölteni egy hangulatos estét veled egykorúakkal, gyere el hozzánk, mert mi minden korosztály számára külön programmal készülünk!

Megújulva vár Titeket a Sábesz Esti Láz és bemutatkozik az Életfa Világi Súl.

Mi MINDEN KOROSZTÁLYT szeretettel várunk!

16 órától gyerekprogram, közben a kisebb testvéreknek játszósarok, szüleiknek pedig SÁBESZ ESTI LÁZ (beszélgetés, társasozás)

17 ÓRAKOR HAVDALA (szombatbúcsúztató) MINDEN KOROSZTÁLYNAK

HAVDALA UTÁN: FÓKUSZBAN A 25+ KOROSZTÁLY!

Részletes programért figyeld oldalainkat és az eseményt! 🙂

A belépés ingyenes!

HavdaLÁZz!

Az Életfa Világi Súl עץ חיים, a Sábesz Esti Láz/ Shabbos night fever és a Bálint Ház közös szombatbúcsúztatója, tanulással, beszélgetésekkel,…