Események betöltése

Hanukai Szombatozás

  • Ez az esemény elmúlt.
  Auróra Klub Auróra utca 11.
Budapest, 1084 Magyarország
   
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Dor Hadas – Family adition (For English scroll down)

A Dor Hadas közösségeként úgy döntöttünk, útjára indítunk egy új kezdeményezést, és a már megszokott péntek esti szombatfogadás mellett havi egyszer szombat délelőtt is találkozunk.
Egyre több ugyanis a kigyerekes család, és sokan érezzük igényét hogy a legkisebbek is találkozhassanak a szertartásokkal.
A cél az, hogy az egész család jól érezze magát. Egy olyan közös szombatozást álmodtunk meg, ahol felnőttek és gyerekek is részt tudnak venni, közös tanulással, imával, zenéléssel, énekléssel, játékkal, ebédevéssel. Mindenki szeretettel várunk havi egy szombaton 11-től egy kötetlen, közös szombatozásra. A következő alkalom különleges hanukai esemény lesz december 8-án, ahol hanukai dalokat is megismerhetünk, és egy korai gyertyagyújtásban is részünk lesz. Piknikre nagyon szívesen várunk kisebb nagyobb finomságokat!

Mi a Dor Hadas?
A Dor Hadas egy alulról szerveződő, intézményileg független, eszmerendszerében haladó és befogadó, egalitáriánus zsidó közösség. Várjuk szeretettel új és régi tagjainkat, érdeklődőket, utazókat, és bárki aki szeretne közösen, tanulva, zenével és jó hangulatban ünnepelni.

We would like to invite you to a special family friendly channukah celebration on the 8th of December, in which we will sing, learn about channukah, and celebrate the holiday of Shabbat together. There will be place from the smallest til the oldest guests, kids will have a place to play and be with us at the same time. We are happy if you can bring something for our picnic!

The community of Dor Hadas is a grass-root community that belongs to the Masorti stream, and Marom. It is a pluralistic, egalitarian, welcoming community where there is place for everyone. We are happy to welcome our old and new members, or travellers who want to celebrate together in a special atmosphere!

Hanukai Szombatozás

No Description