Események betöltése

Fuss a Vivicitán április 17-én Maccabi VAC színeiben!

  • Ez az esemény elmúlt.
  Budapest Budapest, Magyarország
   
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen. Támogasd te is Magyarország egyetlen civil zsidó szövetségét és magazinját.

    Támogatom»

Még nem neveztél, de tervezed? Itt az idő, jelentkezz, mi benevezünk, és ráadásul kedvezményes áron. Érdeklődni: [email protected] címen lehet!

Lassan beindul a tavaszi futószezon, és az első megmérettetés is mindjárt itt van, az április 17-i Telekom Vivicittá Félmaraton. Szeretnél résztvenni a versenyen, de még nem regisztráltál? Itt a lehetőség, hogy kedvezményesen vegyél részt a versenyen.

A Maccabi Vac Hungary közös futására invitálunk benneteket!

Készülj egy profi csapattal az utcai futóversenyekre. Vasárnaponként, a Maccabi VAC Hungary sportolói és önkentesei, a margiszigeti futópályán készülnek a szezonra, és várnak minden lelkes futni vágyót.

Egy- illetve többkörös opcióra is lesz lehetőséged, van közös bemelegítés, nyújtás a végén, el lehet lesni egymástól mindenféle hasznos gyakorlatot, valamint a futótechnikátokon is javíthattok Gerendási Eszter és Lakos Borcsa egykori válogatott atléták segítségével.
A többkörért Hidasi Zsolt felel, akit a köröket róva arról is lehet faggatni, hogyan készül fel az ember egy maratonra.

Ezzel a felkészülés már meg is van oldva, jelentkezz most a Telekom Vivicittá Félmaratonra! Fuss a Maccabi színeiben!

Érdeklődni: [email protected]

 

Vivicitta Budapest 2016

Maccabikör

No Description