Események betöltése

Fitnesz tagsági kedvezményes vásár

  • Ez az esemény elmúlt.
  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest 6. kerület, Magyarország
   

Most vagy soha: irány a Fitnesz!
Te mire mennyit költesz évente? Segítünk, hogy ne az egészségeden kelljen spórolnod! Novemberben három napig akciós áron vásárolhatod meg az éves tagsági kártyádat a Bálint Ház fitnesztermébe.
November 10. és 12. között minden
éves Fitnesz bérlet csak 35.000 forint! 

Igaz, hogy a bikiniszezonnak már vége, de soha nem késő formába lendülni és egészségesen élni! Ebben segít a Bálint Ház Fitneszterme, ahol kondigépekkel, kardiogépekkel, tanfolyamokkal, táncoktatással és finn szaunával várunk minden sportolni vágyót.
Úgy érzed, alkatod, életkorod vagy teherbírásod miatt kinéznek a legfelkapottabb konditermekből? Szeretnél mozogni akár több évtizedes kihagyás után is? Szeretnél jobb állóképességed, jobb tartást és persze egy kis boldogsághormont? Akkor nálunk a helyed!Fitnesztermünk vezetője, Halász-Szikszai Kinga személyi edző készséggel áll rendelkezésedre, ha bizonytalan vagy, hogy melyik mozgásforma lenne neked a legjobb, vagy ha táplálkozási tanácsadásra lenne szükséged.

Ha nem tudsz személyesen eljönni, ebben a három napban akár átutalással és bankkártyás vásárlással is megveheted az akciós bérletet.
Nincs több kifogás, irány a fitnesz!
Írd fel a naptáradba már most: november 10-12.!

Életmód: Fitnesz tagsági kedvezményes vásár | Bálint Ház

h k sze cs p szo v 5779. évi zsidó naptár 2019. augusztus 11. Tisá beáv, az I. és a II. Szentély pusztulásának emlék- és böjtnapja Fitnesz tagsági kedvezményes vásár Most vagy soha: irány a Fitnesz! Te mire mennyit költesz évente? Segítünk, hogy ne az egészségeden kelljen spórolnod!

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»