Események betöltése

Dokumentum – Nagyi Projekt

  • Ez az esemény elmúlt.
  Úri cipő - kaptafa Akácfa utca 37
Budapest, 1072 Magyarország
   
  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

A Dokumentum nevű programsorozatunkkal azt a célt tűztük ki, hogy családias, egyedi hangulatú teret adjunk a kortárs magyar dokumentumfilmeknek. Terveink szerint havi rendszerességgel tartanánk egy-egy előadást az arra fogékony közönségnek, a filmek megtekintése után pedig találkozunk és beszélgetünk az alkotókkal.

Az eseményekre 1000 forintos áron kínálunk jegyeket, melyeket elővételben a helyszínen lehet megvásárolni. Lehetőség van a jegyek lefoglalására telefonon (+36205611548), ebben az esetben a film kezdése előtt fél órával vegyétek át őket, mert az át nem vett jegyeket ezek után szabaddá tesszük és értékesítjük. A jegyet megvásárlók az első saját részre történő rendelés alkalmával 15% kedvezményt kapnak a pultnál.

Következő filmünk a Nagyi projekt lesz, melynek megtekintése után Révész Bálinttal lesz lehetőség beszélgetni majd.

Cím: Nagyi projekt
Rendező: Révész Bálint

Szereplők: Rosanne Colchester, Gudrun Dechamps, Révész Lívia, Meredith Colchester, Ruben Woodin-Dechamps, Révész Bálint

Történet:
A Nagyi projekt egy hét évet átfogó utazás, amely három fiatal srác és nagymamáik kapcsolatát állítja a középpontjába. A film személyes élményeken keresztül rajzol képet nemcsak a generációik közötti transzcendentális kapcsolatról, hanem a XX. század történelmének szubjektivitásáról az egykori angol kém nő, a náci Németországbeli táncosnő és a magyar kommunista holokauszttúlélő nagymama emlékei nyomán.

A filmet forgalmazza az ELF Pictures.