Események betöltése

Az Élet Menete Családi napja

  • Ez az esemény elmúlt.
  BOK Csarnok (SYMA) Dózsa György út 1
Budapest, Magyarország
 

Az ingyenes rendezvényen színes programok várják a Kicsiket és a Nagyokat Hanuka és Karácsony között ezen a szép vasárnapon. 

Az Élet Menete Alapítvány a hagyományokkal szakítva idén a jótékonysági koncert helyett Családi napot szervez a SYMA Rendezvénycsarnokban.

A nagy-színpadon fellép az Alma együttes,a Z’Mirim zenekar, Gryllus Vilmos, a Diri-Dongó együttes és Oláh Gergő

Alma

A moziteremben olyan klasszikusokat vetítünk, melyekkel nem csak a gyerekeknek, de szüleiknek is örömet szeretnénk okozni. Süsü kalandjai mellett többek között a Lúdas Matyit is levetítjük. Vagy melyik szülő, nagyszülő ne emlékezne Bagaméri Elemérre? A Symában a gyerekeikkel együtt nézhetik meg a fagylaltárus kalandjait.

Lányok és fiúk egész nap találhatnak kedvükre való programot, korongozhatnak és gyurmázhatnak, lesz arcfestés, de egy szimulációs programmal akár azt is kipróbálhatják, milyen egy igazi pilóta munkája. Ezen kívül lesz aréna foci, mászófal, ugrálóvár, és még a legkisebbek is autózhatnak, parkolhatnak.

Kresz park

A nap folyamán értékes és különleges tombolanyereményeket fogunk kisorsolni, a fődíj egy izraeli repülőjegy. Minden tombola nyer!!

A nap házigazdája Ábel Anita lesz, egyszóval minden adott lesz ahhoz, hogy az egész család jól érezze magát! 

 

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»