Események betöltése

Dalok Moran Magal előadásában a Doblóban

  • Ez az esemény elmúlt.
  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
  Izraeli Kulturális Intézet
Honlap:
http://www.izraelikultura.hu/
 

Moran Magal izraeli zongoraművész, énekesnő és dalszerző áprilisban a Doblo Bor&Bár színpadán! Moran Magal dalait héber és angol nyelven írja, zenéjében megtalálhatók a rock, a népzene és a blues stíluselemei, témái érzelmesek, erőteljesek és néha humorosak.

Moran Magal több izraeli nemzeti tévécsatorna tehetségkutató műsorában vett részt és győzedelmeskedett, a dalait pedig rádiócsatornák játsszák. Fellépett többek között az Izraeli Zongorafesztiválon (2007 és 2010 között), egy nemzetközi népzenei fesztivál, a Jákob létrája nagyszínpadán (2010-ben és 2011-ben), a Fehér Éjszaka Fesztiválon Tel-Avivban (2007 és 2011 között), a Nemzetközi Filmfesztivál nagyszínpadán 2011-ben Sderotban (Izrael déli része), emellett szerepelt rádiós és televíziós fellépéseken, illetve számos izraeli klubban. Első EP-lemezét (középlemez) 2010-ben jelentette meg Piece of advice címmel.

Moran Magal már többször járt Magyarországon, többek között a Zsidó Nyári Fesztivál vendége is volt, április 11-én pedig az Izraeli Kulturális Intézet és a Doblo Bor & Bár közös szervezésében újra Budapesten lép fel.

Időpont: 2014. 04. 11. | péntek | 21:00
Helyszín: Doblo Bor & Bár (1072, Budapest, Dob utca 20.)

A belépés ingyenes.

Asztalfoglalás: + 36 20 938 8863 | doblo@budapestwine.com

Az Izraeli Kulturális Intézet és a Doblo Bor & Bár közös programja.

http://www.youtube.com/watch?v=YrlGueH42SE

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»