Események betöltése

Camp Jichak – Családi tábor

  • Ez az esemény elmúlt.
  Szarvas Camp Erzsébet liget 1.
Szarvas, 5540
   
Camp Jichak – Családi tábor
1. turnus

Végre egy tábor, ahol mindenki kipihenheti magát, hiszen nem csak a gyerekeknek szervezünk érdekes programokat, hanem a szülőknek is. Itt nem kell főzni, mosni, takarítani.

A hagyomány őrző táborunk idejére teljes kóser ellátást biztosítunk, akár speciális igényeket is kielégítve. A tábor ideje alatt az érdekes fejlesztő programok mellett mind a szülők, mind a gyerekek ízelítőt kapnak a zsidó hagyományok és a zsidó vallás világából.

A programok kedd délután kezdődnek és vasárnap délig tartanak.

Elhelyezés: fürdőszobás szobákban.

I. turnus: június 18-23.

II. turnus: augusztus 23-27.

A programokról:

A Tábor 6 napja alatt a szülők a gyerekekkel együtt ismerhetik meg a különböző témákat, fejleszthetik kézműves ismereteiket és tehetségüket, közös foglalkozásokon (ringató, sportfoglalkozások, dráma, tánc, ügyességi programok, vetélkedők) ismerhetik meg maguk és gyermekük kivételes képességeit és felfedezhetik a legnagyobb örömöt az együtt töltött idő csodálatos varázsát.

Pénteken a szarvasi nyári gyerektábor hagyományaihoz hűen együtt készítjük el a Shabbati kalácsot, amit a péntek esti vacsoránál fogunk elfogyasztani, ezt egy közös Szombatfogadás előz majd meg.

Időjárástól függően a medencét is lehet használni és lesz sok-sok szabadtéri program is. A tábor területén tenisz-, foci-, kosár- és röplabdapálya áll rendelkezésre, ezenkívül ping-pong asztalok is vannak, amelyek szintén szabadon használhatók.

A gyerekek egész héten látogathatják A csodák palotáját (amit a Beit Dávidban rendezünk be). Itt külön szobában lesz egy dühöngő, ahol le lehet vezetni a felesleges energiákat. A játszóházban mindenféle játékkal várjuk a gyerkőcöket (itt mindent ki lehet próbálni a barkácsolástól a bábozásig). A harmadik szobában, pedig a legkisebbek a minimanók játszhatnak, csúszhatnak-mászhatnak a labdák és a plüssállatok között.

Bővebb információ a táborról itt található.

Jelentkezés:

A Camp Jichak (Manóra Egyesület) weboldalán keresztül:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNSJFFvdzrtfjkpDvYGu614hq3S-XTNhs8eOpbrPBuUY3EYQ/viewform

Árak:

Felnőtt – 23 000 Ft
Gyerek -18 000 Ft (0-2 éves korig ingyenes)

Szállás:
Felújított kőházban lévő szoba (8 ágyas – emeletes ágyak) – 110 000 Ft – (Új Fürőszoba, légkondi, micro, hűtőszekrény)

Új Faházban lévő nagyszoba (8 ágyas – emeletes ágyak)
– 34 000 Ft
Új Faházban lévő kisszoba (2 személyes + 1 baby)
– 30 000 Ft
Régi Kőházban lévő szoba (8 ágyas – emeletes ágyak)
– 34 000 Ft

   

Család: Camp Jichak – Családi tábor | Bálint Ház

Közösségi térként találkozásokat kínálunk generációk, zsidóságok, perspektívák között, találkozásokat önmagunkkal, zsidóságunkkal, közösségünkkel, és a társadalommal.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»