Események betöltése

Camp Jichak – Családi tábor CSALÁD 2. turnus

  • Ez az esemény elmúlt.
  Szarvas Camp Erzsébet liget 1.
Szarvas, 5540
   
Augusztus 23. péntek
Camp Jichak – Családi tábor
2. turnus

Végre egy tábor, ahol mindenki kipihenheti magát, hiszen nem csak a gyerekeknek szervezünk érdekes programokat, hanem a szülőknek is. Itt nem kell főzni, mosni, takarítani.

A hagyomány őrző táborunk idejére teljes kóser ellátást biztosítunk, akár speciális igényeket is kielégítve. A tábor ideje alatt az érdekes fejlesztő programok mellett mind a szülők, mind a gyerekek ízelítőt kapnak a zsidó hagyományok és a zsidó vallás világából.

II. turnus: augusztus 23-27.

(péntek reggel 10:00-tól – kedd reggeli utánig)

Elhelyezés: fürdőszobás szobákban.

 

I. turnus: júnuis 18-23.

 

A programokról:

A Tábor 6 napja alatt a szülők a gyerekekkel együtt ismerhetik meg a különböző témákat, fejleszthetik kézműves ismereteiket és tehetségüket, közös foglalkozásokon (ringató, sportfoglalkozások, dráma, tánc, ügyességi programok, vetélkedők) ismerhetik meg maguk és gyermekük kivételes képességeit és felfedezhetik a legnagyobb örömöt az együtt töltött idő csodálatos varázsát.

Pénteken a szarvasi nyári gyerektábor hagyományaihoz hűen együtt készítjük el a Shabbati kalácsot, amit a péntek esti vacsoránál fogunk elfogyasztani, ezt egy közös Szombatfogadás előz majd meg.

Időjárástól függően a medencét is lehet használni és lesz sok-sok szabadtéri program is. A tábor területén tenisz-, foci-, kosár- és röplabdapálya áll rendelkezésre, ezenkívül ping-pong asztalok is vannak, amelyek szintén szabadon használhatók.

A gyerekek egész héten látogathatják A csodák palotáját (amit a Beit Dávidban rendezünk be). Itt külön szobában lesz egy dühöngő, ahol le lehet vezetni a felesleges energiákat. A játszóházban mindenféle játékkal várjuk a gyerkőcöket (itt mindent ki lehet próbálni a barkácsolástól a bábozásig). A harmadik szobában, pedig a legkisebbek a minimanók játszhatnak, csúszhatnak-mászhatnak a labdák és a plüssállatok között.

Bővebb információ a táborról itt található.

Jelentkezés:
A Camp Jichak (Manóra Egyesület) weboldalán keresztül:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNSJFFvdzrtfjkpDvYGu614hq3S-XTNhs8eOpbrPBuUY3EYQ/viewform

Árak:
Étkezés: (Napi 3x kósher ellátás + Kávé/tea egész nap + uzsonna + esti tábortűz extra finomságokkal)

Felnőtt – 18 500 Ft

Gyerek – 14 500 Ft (0-2 éves korig ingyenes)

​Szállás:      Felújított kőházban lévő szoba (8 ágyas – emeletes ágyak) – 100 000 Ft – (új fürdőszoba, légkondi, mikro, hűtőszekrény)

Új Faházban lévő nagyszoba (8 ágyas – emeletes ágyak)      –   31 000 Ft

Új Faházban lévő kisszoba (2 személyes + 1 baby)                –   28 000 Ft

Régi Kőházban lévő szoba (8 ágyas – emeletes ágyak)          –   31 000 Ft

 

Belépő: 200000 Ft,

   

Család: Camp Jichak – Családi tábor | Bálint Ház

Közösségi térként találkozásokat kínálunk generációk, zsidóságok, perspektívák között, találkozásokat önmagunkkal, zsidóságunkkal, közösségünkkel, és a társadalommal.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»