Események betöltése

Belcanto Mester és tanítványai-Sanford Rosenberg életmű koncert

  • Ez az esemény elmúlt.
   

Hosszú évek munkája alatt újra építette a saját énekhangját Berle Sanford Rosenberg, így ezen a koncerten a tanítványai és pályatársai mellett terméyszetesen a Mester is fellép majd. Az est műsorszámai hűen tükrözik majd Berle életútját.

Az est házigazdája és rendezője Hábetler András interaktív, sokszor a humor eszközeivel hozza közelebb a nézőkhöz a Mester különleges életútját.

A koncerten fellépnek: Molnár Levente, Mester Viktória, László Boldizsár, Nánási Helga, Eva Helde (Svédország), Palerdi András, Hábetler András, Sövegjártó Áron, Boris Martinovich (Horvátország), Gulyásik Attila, Várhelyi Éva, Szabó Noémi, Kovács Gábor, Monica Remback (Svédország), Dijanna Martinovich (Hortvátország).
Zongorán közreműködik, Szennai Kálmán a Magyar Állami Operaház karmestere.

Belcanto Mester és tanítványai-Sanford Rosenberg életmű koncert

Hosszú évek munkája alatt újra építette a saját énekhangját Berle Sanford Rosenberg, így ezen a koncerten a tanítványai és pályatársai mellett…

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás: