Események betöltése

Az ember és a karitatív szervezetek kapcsolata: társadalmi (re)i

  • Ez az esemény elmúlt.
  MTA MAB Székház Erzsébet tér 3
Miskolc, Magyarország
   

Hogyan hozzuk közelebb a civil szervezetekben dolgozókat és az egyházi szeretetszolgálatok munkatársait?
Miképp tudjuk a köztük lévő párbeszédet segíteni, hogy rövid-és hosszú távon minél produktívabban tudjanak együttműködni?
Többek között ezekre a kérdésekre kíván választ és megoldást nyújtani a Transznacionális Együttműködés program. A kívánt cél eléréséhez vezető út egyik állomása a ’Az ember és a karitatív szervezetek kapcsolata: Társadalmi (re)intergráció’ című rendezvény, ahol többek között szó esik majd arról, hogy hogyan tudjuk elősegíteni a kapcsolatteremtést és kooperációt. A program továbbá lehetőséget kínál a módszertani ismeretek bővítésére a hatékonyabb munkavégzés érdekében.
Előadók a rendezvényen:
Lőrincz Borbála, a BAGázs Közhasznú Egyesület munkatársa

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi e-mail címre várunk: leichter.lilla@zsido.com

PROGRAM:
12:45 – 13:00 REGISZTRÁCIÓ
13:00 – 14:00 Lőrincz Borbála (BAGázs Közhasznú Egyesület): Lépésről lépésre – A BAGázs Közhasznú Egyesület és a változás módszertana
14:00 – 14:30 KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS (Moderátor: Kovács Györgyi)
14:30 – 14:40 ZÁRSZÓ
14:40 – 15:10 BÜFÉEBÉD

BAGázs Közhasznú Egyesület: www.bagazs.org

CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálat: www.cedek.hu
A Transznacionális Együttműködés program kétéves időtartama alatt rendezvényekkel szeretnének alkalmat és lehetőséget teremteni a nemzetközi és hazai szakmai tapasztalatok megvitatására, a szociális szférában hasznosítható „jó gyakorlatok” megismerésére.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Együttműködő partner a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Szociológiai Munkabizottsága.

https://www.facebook.com/events/334095667180686

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»