Események betöltése

Az Első Budapesti Flódniverseny

  • Ez az esemény elmúlt.
  Élet Menete Klub Ipoly u. 3.
Budapest, 1133 Magyarország
 

Gyere el, kóstolj és szavazz! Vasárnap délután az Élet Menete klubban mintegy 12 versenyző méri össze gasztronómiai költeményét. A díjak több kategóriában kerülnek átadásra a közönségszavazatok alapján 16:30-kor. 

Az Első Budapesti Flódniverseny a legnagyobb közösségi oldalon elhelyezett magánszervezésű eseményként került meghirdetésre februárban.

A rendezvény fővédnökei a Frankel zsinagóga és “Az Élet Menete” Alapítvány, mely szervezetek infrastruktúrával is támogatják az egyébként civilek által finanszírozott és szervezett megmérettetést.

A verseny nagy hullámokat keltett a budapesti zsidó kultban, a Facebook is tele van flódnis eseményekkel, amik hirtelen nőttek ki a virtuális térből.

Vasárnap délután az Élet Menete klubban mintegy 12 versenyző méri össze gasztronómiai költeményét. A díjak több kategóriában (legfinomabb, legszebb illetve kóser, progresszív – vagyis újragondolt, alkoholos és újrasütött) kerülnek átadásra a közönségszavazatok alapján 16:30-kor.

 

  • Ha tetszett a cikkünk, támogass minket! Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy zsidó közösségi portálként minél több és színesebb anyagot közölhessünk a Kibicen. Minden adományt szívesen veszünk! Bankszámlaszám: CIB 10701324-67817975-51100005


    Egyszeri támogatás:

    Havi támogatás: