Események betöltése

Abrakadabra Zabaron

  • Ez az esemény elmúlt.
  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest 6. kerület, Magyarország
 
   

Hiszitek vagy nem, néhány hete megkeresett minket a Mikulás, hogy segítsünk neki teljesíteni egy nógrádi hátrányos helyzetű kistelepülés, Zabar gyerekeinek kívànsàgàt, mert annyian írtak neki, hogy nem győzné egyedül.

Hihetetlen, de a falu minden kisembere, így 95 gyerek ragadott tollat, ami eddig még sose fordult elő karrierje során. Mindenki írt pár szót magáról, rajzolt valamit és persze megfogalmazta, mire vágyik idén Karácsonyra.

Természetesen nem tudtunk nemet mondani a megtisztelő felkérésre, így decermber 16-án együtt fogjuk meglepni a zabari gyerekeket.

Mivel a Mikulás egyre leterheltebb és mi sem ajándékokban utazunk, így a Ti segítségeteket is kérnénk az meglepetések összegyűjtésében.

A kívánságlistát ezen a linken találjátok. https://www.wishlistr.com/tomashorn

Kérlek, ha valamelyik kérést teljesítenétek, írjatok az esemény falára, hogy tudjuk, ki, mit vállal.

Az ajándékokat hétfőtől csütörtökig 16 és 20 óra között adhatjátok le a Bálint Házban (1065 Budapest Révay utca 25.) Ha tehetitek CIPŐS DOBOZT is hozzatok ajándékotokhoz, persze csak, ha belefér.

Abban az esetben, ha valaki nem tudná személyesen leadni ajándékát, de szeretne segíteni, írjon üzenetet Juci Koszeginek vagy pénzt is utalhat az Adománytaxi Alapítvány számlaszámára. (Magnet Bank -16200106-11607326) A befolyt összegből babaápolási termékeket és édességeket vásárolunk majd a rászoruló gyerekek számára.

Ne hagyjuk cserben a Mikulást, segítsünk neki teljesíteni a zabari gyerekek kívánságát! Köszönjük előre is! 🙂

Üdvözlettel,
Az Adománytaxi és a Bálint ház csapata

https://www.facebook.com/events/187589998815473

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»