Események betöltése

A londoni zsidó LMBT+ közösség képekben

  • Ez az esemény elmúlt.
 

A képek a londoni zsidó LMBT+ közösséggel való találkozások során készültek A kiállításon bemutatásra kerülnek a tagokról készült portrék, interjúk, valamint a zsidó vallás és szexualitás kapcsolata is.

Képeink a londoni zsidó LMBT+ közösséggel való találkozásunk során készültek. Az együtt töltött idő alatt alkalmunk volt megismerni a Keshet UK közösségi munkáját, a UJS ezirányú tevékenységét, valamint az IGLYO aktivizmusát a témában. A kiállításon bemutatásra kerülnek a tagokról készült portrék, interjúk, valamint a zsidó vallás és szexualitás kapcsolata. A kiállítás az EUJS, a Hillel Hungary támogatásával és a Keshet UK közreműködésével valósul meg!

Kiállító művészek: Beszédes Noémi, fotográfus; Holland Kati, fotográfus, grafikus

Megnyitó: Július 6., 18:00
A kiállítást megnyitja: Büchler Tamás
A kiállítás megtekinthető: Július 7-28.

A kiállítás megvalósulását támogatta: EUJS – European Union of Jewish Students, Hillel Hungary – Magyarország, Keshet UK,  Budapest Pride
A kiállítás létrejöttében közreműködött: IGLYO,  UJS – Union of Jewish Students

A kiállítás a Budapest Pride Fesztivál programjának a része!

Július 9-én, vasárnap pedig egy egész napos konferencia lesz a zsidó közösség és az LMBTQ befogadás témájában, szintén a Budapest Pride Fesztivál keretében:

Kapunyitás Konferencia – LMBTQ befogadás a zsidó közösségben – Kibic Magazin

Egész napos konferencia a zsidó közösség és az LMBTQ befogadás témájában a Budapest Pride Fesztivál keretében. Előadások, panelbeszélgetések, zsidó szövegtanulás, workshopok hazai és külföldi meghívottakkal magyar és angol nyelven. Mennyit tudunk az LMBTQ emberekről és közösségekről? Mennyire befogadó a zsidó közösségi intézményrendszer? Egy LMBTQ zsidó közösségi tagnak ugyanolyan lehetőségei vannak a közösségi életre?

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Szólj hozzá!