Események betöltése

A Budapest Klezmer Band Szukkoti koncertje

  • Ez az esemény elmúlt.
  Holokauszt Emlékközpont Páva u. 39
Budapest, 1094 Magyarország
   

A Budapest Klezmer Band Szukkoti koncertje a Holokauszt Emlékközpont Zsinagógájában 2018. szeptember 26-án 19 órai kezdéssel.

A Budapest Klezmer Band 1990 óta szórakoztatja közönségét lendületes és humorral átszőtt színpadi fellépéseivel. Virtuóz módon ötvözi a Kárpát-medence különféle zenei irányzatait. A zenekar tagjai hangszereik igazi mesterei, akik a műfaji határokon átívelően újrafogalmazzák a klezmer zenét. A sajátos zenei kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, amit egy csepp modernitással fűszereznek.A zenekar alapító vezetője és egyben zeneszerzője Jávori Ferenc „Fegya”, akinek újító elképzelései megteremtették a klezmer balett, a klezmer szvit és a klezmer musical műfajait is Magyarországon. Mindegyik művészeti produkció világszínvonalú hazai alkotótársakkal készült. A zenekar által képviselt sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer igényes zenei világa hatalmas siker az európai és tengerentúli közönségnél egyaránt. A Budapest Klezmer Band számos rangos elismerés és díj birtokosa.

Jegyár: 2.000 Ft
Diák és nyugdíjas belépő: 1.400 Ft
Jegyek elővételben és a koncertet megelőzően a Holokauszt Emlékközpont jegypénztárában (1094 Páva utca 39.), valamint a Jegymester felületén (www.jegymester.hu) vásárolhatók.
A belépőjeggyel az Emlékközpont állandó kiállítása ingyenesen látogatható 2018. szeptember 26- án 10- 19 óráig.

https://www.facebook.com/events/247375602638084

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»