Nyári kaland amerikai zsidó fiatalokkal

A Bálint Ház nemzetközi ifjúsági programjának keretében egy egyedülálló kulturális csereprogramra invitálja a 14-16 év közötti fiatalokat.

A Bálint Ház idén nyáron július 7 -14 között egy egyedülálló kulturális csereprogramra invitálja a 14-16 év közötti fiatalokat, akik aktív résztvevői a zsidó közösségnek. 12 magyar fiatal egy egész hetet tölthet együtt a San Diegoból érkező kortársaival, hogy kapcsolatot építsenek egymással és megismerjék egy másik nemzetközi zsidó közösség életét és szokásait.

A bázis a Bálint Ház lesz, de rengeteg izgalmas programmal készülünk a csapat számára. Tervezünk workshopokat, angol nyelvű filmvetítést, szombatfogadást, közös városnézést. A tábor célja, hogy lehetőséget adjon a fiataloknak arra, hogy szórakozzanak, tanuljanak és erősítsék kapcsolataikat más hasonló érdeklődésű fiatalokkal a világ másik részéről.

Egy két program amire számíthatnak:

  • Kincsvadászat a zsidónegyedben
  • Szabadtéri mozizás
  • Közös szombatfogadás Strandolás a Lupa szigeten
  • Identitás workshop a Haverral
  • Hajókirándulás

A külföldről érkező fiatalokat a magyar résztvevők szállásolják el, hogy igazi családok vendégszeretetét élvezhessék. A reggelit a családok biztosítják a gyerekeknek, de ezen felül minden ellátásról, belépő jegyről és a fiatalok hangulatáról a Bálint Ház gondoskodik egy hétig!

Ez egy különleges lehetőség, ahol a fiatalok sokat tanulhatnak a zsidó identitásukról, mások megismerésén keresztül. Jelentkezz most!

Időpont: 2024. Július 7-14.

Helyszín: Budapest

A részvétel ingyenes!

ITT LEHET JELENTKEZNI

Bővebb információ a Bálint Ház weboldalán: https://balinthaz.hu/shop/events/gap-nemzetkozi-ifjusagi-program

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp