Novák Előd: Terrorveszélyt okoznak a Bodrogkeresztúrra látogató haszid zarándokok

És még Magyarországot is felvásárolják az izraeliek a Mi Hazánk alelnöke szerint.

A Mi Hazánk politikusa azonnali kérdését tett fel hétfőn a parlamentben, miszerint miért hagyják, hogy az izraeliek is felvásárolják Magyarországot, tudósított az ATV.

Novák Előd, a Mi Hazánk frakcióvezető-helyettese napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Novák Bodrogkeresztúr példáját hozta fel, mondván „egy évtizede kitalálták a haszid zsidók, hogy az ő zarándokhelyük legyen”, azóta a falu fele van külföldi tulajdonban. Hozzátette: a településen irreálisan magasra szöktek az ingatlanárak, azok a fiatalok, akik ottmaradnának, nem tudják megfizetni.

A szélsőjobboldali politikus továbbá közölte, hogy

Bodrogkeresztúrra több tízezer zsidó zarándokol minden májusban, szerinte terrorveszélyt is okozva, zavarva az ott lakók nyugalmát, ordibálnak, részegek, kábítószereznek.

Nováknak Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszolt, aki elmondta, hogy Bodrogkeresztúron egyre jelentősebb a vallási turizmus és ezt összhangba kell hozni a településen élők igényeivel. A kormány nem a vallási turizmussal szemben uszítók mellé, hanem a település vezetői mellé áll – tette hozzá.

A magyar csodarabbi a mai napig az adakozás és a jótékonyság szimbolikus figurája

Mintegy 30-40 000 ortodox zsidó érkezett hazánkba, hogy megemlékezzen a világhírű magyar származású rabbiról.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp