Játssz, nyerj és közben ismerd meg a MAZS Alapítvány tevékenységét!

Az élet nagy kérdései kvízjátékkal értékes könyvutalványokat lehet nyerni, valamint lehetőséget nyújt a MAZS-nak arra, hogy visszajelzéseket kapjanak munkájukról.

A MAZS Alapítvány az élet számos területén támogatja a zsidó közösség tagjait. Ezeket a támogatási lehetőségeket, programjainkat mutatják be Az élet nagy kérdései kvízjátékukon keresztül, amelyet hanuka idején indítottak.

Ebben a MAZS tevékenységeit szeretnék jobban megismertetni, olyan témákkal kapcsolatosan szeretnének információt adni, illetve véleményeket, tapasztalatokat kérni, amelyek a MAZS programjaival kapcsolatosak, de nem csak a zsidó közösség tagjainak tudnak támogatást nyújtani. Ilyenek pl. a gyermekes családokat érintő dilemmák (beiskoláztatás, tehetséggondozás, iskolai bántalmazás, családi kasszatervezés, családi egység, tanulási nehézségek, iskolai bántalmazás, nyári táborok) vagy az időseket érintő kérdések (gondozás az érintettek vagy a családtagok szempontjából, méltóságteljes, illetve aktív öregedés, otthoni szakápolás, időskori szocializáció) vagy az önkéntesség, adományozás témái.

A kvízjátékot – amely ezen az oldalon érhető el: kerdesek.mazs.hu – a nagy érdeklődésre való tekintettel február 14-ig meghosszabbították, a válaszadók között pedig további 5db 10 000 Ft értékű könyvutalványt sorsolnak ki.

A kvízjátékkal nem csak értékes könyvutalványokat lehet nyerni, de lehetőséget is nyújt a MAZS-nak arra, hogy visszajelzéseket kapjanak munkájukról, az általuk képviselt területekről, és jobban megértsék, hogy milyen további szükségletek vannak a közösségünkben.

A kvízjátékra készülve olyan tudástárat is összegyűjtöttek, amely bárkinek iránymutatást tud adni – akár a közösségük tagja, akár nem az – az időskorral kapcsolatos kérdésekben, a gyermekes családokat érintő dilemmákban, az önkéntességgel vagy az adományozással kapcsolatosan.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp