Antiszemita konteóhívők letartóztatását kérte az ügyészség

A szkítabirodalmat álmodó csoport tagjai akár fegyverrel is készek lettek volna megvédeni magukat a rájuk törő askenázi zsidó csoportok és a szerintük illegitim magyar hatóságok ellen.

A Zala Vármegyei Főügyészség alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület bűntette miatt indítványozta egy 53 éves zalai és egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfi letartóztatását. A férfiak olyan szervezett csoport megalakításában vettek rész, amely a hatalom erőszakos átvételét tűzte ki célul

– olvasható az ügyészség közleményében.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak társaikkal elhatározták Magyarország alkotmányos rendjének megdöntését és a hatalom átvételét. A céljukat 2023. november 5-én, az egyik népszerű internetes videómegosztó portálra feltöltött videóban a nyilvánosság számára kinyilvánították.

A felvétel szerint tervüket külföldi fegyveres csoportok bevonásával, illetve a Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek elleni erőszakos fellépéssel kívánják végrehajtani. A hatalom erőszakos átvétele érdekében ekkor bejelentették a Szkíta Nemzetőrség megalakulását is.

A rendőrség az előző nap közölte, hogy az ügyben a Veszprém, Pest, Zala, Bács-Kiskun vármegyékben, illetve Budapesten végrehajtott akcióban közel 150 rendőr egyszerre 10 helyszínen tartott elfogásokat és kutatásokat. Összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek.

A 444 pedig arról számolt be, hogy a 88 éves letartóztatott, a váci Sz. Sándor lehet, aki ’56-os magyarként az ezredforduló körül költözött vissza, és aktuálisan Magyarország kormányzójának tekinti magát.

A lap megjegyzi, hogy a csoport tagjai a szkíta, ősmagyar vonalat keresztezték az Amerikából importált UCC-konteóval. Ebben az összeesküvés-elméletben hívők szerint a magyar állam nem létezik, és Magyarország nem más, mint egy New Yorkban bejegyzett izraeli kft., amely nevében eljáró hatóságoknak ezért senki nem tartozik engedelmességgel.

A 444 cikke szerint ez a gondolat jelenik meg a most őrizetbe vett szkítáknál is, akik úgy gondolják, hogy az illegitim magyar állam helyett megalapozhatják végre a szkíta birodalmat,

és készek akár fegyverrel is megvédeni magukat a rájuk és a Kárpát-medence vizeire törő globalista – askenázi zsidó csoportok és az illegitim magyar hatóságok ellen.

Magyarország egy New Yorkban bejegyzett izraeli cég

Antiszemita összeesküvés-elmélet és egy ismert szélsőséges figura bukkantak fel a gyereküket anyakönyveztetni nem hajlandó dusnoki pár körül.

  • Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

    Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!

    Támogatom»

Facebook
Twitter
Tumblr
Email
WhatsApp